Torsdag 13 Juni
Kl. 15:00 - 19:00, Valøyvegen 12, Tempe Helse- og velferdssenter
Tempefestival for beboere på Tempe/Sorgenfri
13. juni blir det nok en gang arrangert TEMPEFESTIVAL for liten og stor! Vi byr på aktiviteter, utstillinger og mye god underholdning for alle aldre.

13. juni blir det nok en gang arrangert TEMPEFESTIVAL for liten og stor! Vi byr på aktiviteter, utstillinger og mye god underholdning for alle aldre. Foreløpige programpunkter for dagen:

kl 11- 13: Vi inviterer barnehagebarn, eldre og naboer til "Generasjonsleker", hvor små og store samarbeider om aktiviteter på tvers av generasjoner. Det vil bli mulighet til å ta en kopp kaffe, en vaffel og Tempe kafe er også åpen for salg av mat.

kl 14 - 19: Vi inviterer elever fra Nardo skole, foresatte, naboer og andre som har lyst til å ta turen til Tempe. Her vil dere få oppleve mye god underholdning fra elever, utstillinger og aktiviteter for små og store. Det blir selvfølgelig også mulighet til å kjøpe mat, kaffe og kaker.

" Kom ned på Tempe, ta turen å se" - VI GLEDER OSS!

https://www.youtube.com/watch?v=wxKcyZy3WRk

Festivalen er et tverrfaglig samarbeid mellom private aktører, frivillige organisasjoner og Trondheim kommune v/Områdesatsingen Tempe-Sorgenfri.

2024 © Nardo og omegn frivilligsentral