Backe da! - Inkluderende ungdom

I dag ga vi en liten oppmerksomhet til to fine ungdommer, Une og Eskild :)

Frivilligsentralen er opptatt av inkludering

Det er de rause, gode menneskene som viser omsorg og rettferdighet overfor andre som bidrar til et varmere samfunn. De bidrar til en bedre hverdag for andre rundt seg ved å være seg selv.

Vi ønsket å finne ungdommer som fortjener en oppmerksomhet fordi de utmerker seg som inkluderende. Etter å ha vært i kontakt med nærskolene fikk vi inn noen tips, og vi landet på Une og Eskild - to flotte ungdommer som går siste året på Sunnland ungdomsskole. Eskild blir beskrevet som positiv til alle, en som ikke dømmer, og hvis noen er ekle deltar han aldri. Une blir beskrevet som positiv, som sier fra dersom noe er galt, ei som inkluderer alle og motiverer de som synes det er vanskelig og tungt. Dette er veldig gode egenskaper 💜

Undertegnede besøkte Sunnland skole i dag for å overraske Une og Eskild med en liten oppmerksomhet, og resten av klassen med noen poser twist.

Vi kommer til å fortsette å ha fokus på inkluderende ungdom, så om dere vet av noen som fortjener en oppmerksomhet så ta kontakt med oss :-)

Tusen takk til Trøndelag Kraft og Sirkus Shopping for spons av gavekort og powerbank til Une og Eskild.

2023 © Nardo og omegn frivilligsentral